Caelora

Dragon doors

Wij kwamen bij de draak aan die zwaar mishandeld leek te zijn door de kobolds.
De kobold die erbij stond zag en schrok van ons. Vervolgens rende de kobold weg.
Wij probeerden hem nog terug te roepen maar tevergeefs. Ik rende hem achterna waarna hij de hoek om ging om de kroonzaal in te lopen. Ik wachtte om het hoekje om te kijken wat er ging gebeuren. Terwijl de rest bezig was met de draak kwam de kobold koning met een aantal bewapende guards richting mij toe. Ik waarschuwde de rest of probeerde dit in ieder geval te doen en kwam rennend naar de groep toe. De kobolds kwamen ook op de groep afgestormd en waren blijkbaar boos om het feit dat wij één van de goblins hadden meegenomen. Na uitgelegd te hebben dat wij deze nodig hadden om de leider van de goblins te vinden en te doden vonden zij het wel goed. Maar in het vervolg moesten wij dit wel vragen.
Na dit voorval hebben wij Erik naar buiten gebracht en zijn wij naar de drakendeur gegaan waarvan wij de sleutel hadden gekocht. Darius deed de deur open. Deze ging met een sissend geluid open en liepen vervolgens een aardig grote kamer in met blauw licht. Op een gegeven moment kwam er vanuit de kamer een muziek deuntje waardoor Garick en Ajani weg renden. Misschien vonden zij het geluid wel verschrikkelijk?
Wij liepen verder en op een gegeven moment stelde een draken standbeeld een raadsel. Ik zat er nog over na te denken wat er gebeurde toen Garick al vrij snel een antwoord gaf waardoor er een deur open ging. Ik was verbaasd en zat met een open mond te kijken. Wij lopen verder naar een grote kamer met daarin wat beelden en een valkuil. Verderop zien wij wat groen licht maar kunnen dit niet plaatsen. Als wij eenmaal verder lopen zien wij een grote stenen kist liggen die op slot is gedaan met zes sloten. Er was wat onenigheid over de kist of wij deze moesten openmaken of niet maar Marvin heeft toch besloten de kist te gaan openen. Ik wilde het in eerst instantie niet maar als hij toch open gaat dan help ik wel mee. Toen deze kist open ging zagen wij een raar groen beest. Wat plots zijn ogen open deed en ons ging aanvallen. Maar gelukkig was dit wezen niet sterk genoeg om ons bang te maken en hadden wij dit snel verholpen door het nogmaals dood te maken. Zo fris rook hij ook weer niet na denk een aantal honderden jaren hier in te hebben gelegen.
Na dit gedaan te hebben zijn wij nog verder gaan kijken voor kamers met draken dingen.
Bij de visdeur draak kwamen wij een vat tegen met daarin wat elfjes die wat problemen veroorzaakten en mij best wel wat pijn deden. Maar nog steeds geen match voor mij!
Voor de rest hebben wij echter niet veel bijzonders kunnen vinden op wat goud en mooie edelstenen na en besloten wij maar om deze citadel te verlaten en terug te keren naar stanehold.
Oh en ik weet niet meer wat er bij één kamer was gebeurd op een groene flits na. Dit zet mij nog steeds aan het denken wat ik daar aan het doen was.

Comments

DaveyvdBerg jordy_lavieren

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.