Caelora

Mazmoirs Diary part uhmmm...

Nadat Ajani en Marvin het zwarte portaal binnen gingen verdween het al zo snel dat ik Darius en Garick er niet meer doorheen konden. Wij lieten één van onze aanvallers leven om wat meer informatie te winnen. Darius probeerde dit zoals gewoonlijk weer met één van zijn gouden troffeeën te doen. Wij kwamen erachter dat zij zich in de Feywild bevinden. Wij moesten daar zo snel mogelijk naar toe. Want uit eerdere ervaring met een raar zwaar boek hebben wij alleen maar gekke dingen daaruit zien komen en ik zie niet in hoe Marvin dit gaat overleven. Het scheen dat in de Feywild ook Arnara haar basis is. Misschien moeten wij dat ook maar even gaan uitzoeken wat zij daar precies uitvoert want wat ze hier doet is niet bepaald goed. Wij gingen verder naar Tibet om meer informatie te verkrijgen over de Feywild en hoe wij terug zouden moeten komen. Darius en Garick gingen naar de academie nadat ik een spoedcursus trommelen kreeg van Darius om zijn plaats in te nemen in de inn. Ik had bij mijzelf een nieuw talent ontdekt en een nieuwe hobby. Ik ga denk zodra het mogelijk is voor mijzelf ook een trommel kopen of heel veel die van Darius lenen!

De volgende dag zijn wij naar de academie gegaan met z’n drieën omdat Tibet al sliep. We hebben wat meer informatie over de Feywild gekregen en kwam erachter dat het gewoon een soort van kopie is van onze wereld alleen dan net wat anders. Dit had ik echt nooit zelf kunnen bedenken.
Wij gingen naar het bos vervolgens om de Feywild te betreden. Het was magisch hoe dat gebeurde boekje open dwerg erin en dwerg was in een andere wereld.
We liepen maar een klein stukje en werden al op een brug aangevallen door een beest met meerdere hoofden. Het was een bruut gevecht en een kop werd er al snel vanaf geslagen. Wij hadden het gevoel dat het wat zou uitmaken maar nee. Integendeel groeide er plots twee koppen voor terug. Wij vochten ontzettend hard en versloegen het beest net voordat zijn moeder/vader kwam. Dat had een gevecht geweest wat wij niet hadden overleefd….

Na het gevecht kwamen wij een pixi tegen wat zich Sisi noemde. Na het oplossen van een raadsel waar Derick heel goed in is wees de pixi ons de weg naar de stad. Wij hebben wat met elven gesproken over de stad en gevraagd naar de glazen torens die Ajani zag. Maar toen wij verder gingen lopen daarna kwamen wij een vrouwelijke elf tegen die belaagd werd door meerdere mannelijke elven. Die elven vielen ons gelijk aan maar konden niet op tegen de sterke spieren van Mazmoir.
Helaas hadden de guards alleen het laatste gezien en ik heb geen idee wat zij nu van ons moeten denken…..

Comments

DaveyvdBerg jordy_lavieren

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.